BIO francouzské černé olivy AOP Nyons s peckou uvnitř, hmotnost 200 g. Exkluzivní dobrota od Daniela Pasqieura, hodí se ke je tak na zakusování, k červenému i bílému vínu, jejich chuť je výrazná, ale delikátní, prostě chuť Provence!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Malá farma z chraněnné oblasti Baronnies Provencales, která kromě výborných olivových olejů s certifikací AOP Nyons, pěstuje také ovoce, z nichž vyrábí marmelády. Na podzim mívá také lanýže, takže se máme na co těšit :). Vše probíhá v režimu BIO.