BIO Cremant de Die Brut - zrání v dubovém sudu

Krásný, suchý Cremant zrající 2 roky v dubových sudech

Můžeme doručit do:
30.9.2023
Možnosti doručení
Skladem (>6 ks)
Kód: 74
419 Kč / ks 346,28 Kč bez DPH
Kategorie: Sekty
Barva: Bílé
Cukr: suché
Typ vína: Šumivé
Typ vína: šumivé
Barva: Bílé
Odrůda: Clairette, Aligotes, Petit muscat
Alkohol: 12,5 %
Ročník: 2017
Zrání: Dubový sud 2 roky
Archivace: 6 let
Objem: 0,75 litru
Doprava po Praze zdarma
Po Praze zdarma, po ČR zdarma při nákupu od 1100 Kč
98 % zboží doručujeme do 48 hodin
98 % zboží doručíme do 48 hodin od přijetí objednávky
Zboží skladem
Víc jak 95 % zboží skladem!

Nový ročník 2020  skvělého Cremantu, suchý Cremant de Die zrající 2roky v dubových sudech, velmi výrazný rukopis enologa se zkušenostmi ze Champagne. Jeden z nejlepších Cremantů ve Francii - předchozí ročník získal v roce 2019 na 28ème CONCOURS NATIONAL DES CREMANTS - tzn 28. národní soutěž Cremantů ZLATOU MEDAILIVe vůni komplexní květinovo kořeněná vůně. Velmi vhodné k bílým masům, ke křepelkám a rybám. Nebo jako aperitiv a nebo klasicky, jen tak pro radost :)

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
5
OB Avatar autora | 25.3.2022
Na francouzském vínečku, ujíždím "jen trosičku" Je to láska životní, díky za dny v ruce s ním!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 25.3.2022
No tak to je paráda, děkujeme moc!
5
JB Avatar autora | 16.1.2022
Vynikající Cremant, skvělý poměr cena/výkon !
5
ZB Avatar autora | 23.11.2021
Lahodný crémant, chutná mi víc, než champagne.
A Avatar autora Administrator - Antoine (Administrátor) 16.1.2022
Děkujeme moc, jsme rádi že chutná!:)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinné vinařství  v apelacích Clairette de Die a Cremant de Die v obci Saillans u horské řeky Drome, podle které se jmenuje i celý departmán.  Založeno roku 1942 a od roku 1997 vedeno velkým sympaťákem Frederickem Raspailem (a jeho milou paní Anouck), který studoval enologickou školu v Champagne, kde následně pracoval i jako enolog ve známém domu Bollinger. Celé vinařství pracuje v režimu bio (právě od roku 1997) a v podstatě určuje trend v celém regionu, kdy kromě Clairette de Die a Cremant de Die dělá i tichá vína a dokonce ledové víno, což je v této oblasti naprostý unikát. Vinařství je velmi malé, celková roční produkce je 16 000 lahví, veškerý sběr hroznů probíhá ručně.