BIO vepřová sušená klobáska s červeným vínem
Naprosto lahodná klobáska bez dusičnanů!
Kategorie: | Dobroty z Provence |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Naprostá lahoda, BIO sušená vepřová klobáska na červeném víně. Neobsahuje žádné dusičnany, bez alergenů, složení pouze vepřové maso, vepřové sádlo, červené víno, sůl, pepř a cukr! Ideální k červenému vínu, k posezení s přáteli, k zahnání hladu, nebo osvěžení vzpomínek na Francii. Váha 100 g s tolerancí 5 % (jde o půlku klobásky), průměrná kalorická hodnota 1 433 kJ na 100 gramů. Dodáváme zabalené, můžete si zvolit i vakuování za příplatek, doprava pouze po Praze, ale zato zdarma!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Tak toto je absolutní pecka! Nádherná BIO farma hospodařící nedaleko od městečka Crest, v údolí řeky Drome. Chovají vepříky, kravíčky, ovečky a kozičky a vyrábí ohromné delikatesy, od jogurtů, přes zrající sýry, paštiky a samozřejmě sušené klobásky, tzv saucisson. V tuto chvíli máme sušené klobásky s absolutně skvělým složením a to pouze: Vepřové maso, vepřové sádlo, červené víno, sůl, pepř a cukr, to vše bez alergenů!