BIO Vepřová paštika Caillette s bílým vínem
BIO vepřová paštika s bílým vínem
Kategorie: | Klobásy, paštiky a teriny |
---|---|
Složení: | vepřové maso, vepřové sádlo, špenát, provensálské bylinky, sůl, pepř, koření a bílé víno |
Certifikace: | BIO |
Alergeny: | bez alergenů |
Hmotnost: | 200 g |
BIO vepřová paštika se s provensálskými bylinkami a bílým vínem, skvělá na bagetu, s cornišonkama, bez konzervantů, umělých přísad a barviv, prostě skvělá chuť venkova z Provence! Velmi dobrý parťák k našemu Chardonnay od Fredericka Raspaile nebo k tomuto krásnému bílému Sabletu! Mňam!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Tak toto je absolutní pecka! Nádherná BIO farma hospodařící nedaleko od městečka Crest, v údolí řeky Drome. Chovají vepříky, kravíčky, ovečky a kozičky a vyrábí ohromné delikatesy, od jogurtů, přes zrající sýry, paštiky a samozřejmě sušené klobásky, tzv saucisson. V tuto chvíli máme sušené klobásky s absolutně skvělým složením a to pouze: Vepřové maso, vepřové sádlo, červené víno, sůl, pepř a cukr, to vše bez alergenů!